• Altijd meer dan 50 occasions op voorraad
  • Gratis transport in NL bij aankoop
  • Klanten beoordelen ons met een 9.6/10
Inkoop stacaravans / chalets

Inkoop stacaravans

MuHa Stacaravans en Chalets is doorlopend op zoek naar stacaravans die in goede staat zijn. Heeft u een stacaravan die u wilt verkopen? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op. Als u enkele foto’s van de stacaravan toevoegt kunnen wij deze beoordelen. Wij zorgen voor het afhalen en vervoer vanaf de camping.

Inruilwaarde opvragen
Bent u benieuwd wat de inruilwaarde van uw stacaravan is? Wij bereken dit geheel vrijblijvend voor u.

Wilt u de stacaravan verkopen?

Meld uw stacaravan hier aan voor de verkoop.

 

Aanmelden

 

Uw stacaravan verkopen onder gunstige omstandigheden

Op dit moment zijn vakantiewoningen en recreatiewoningen enorm populair. Er is veel vraag naar. Dat betekent dat het gemakkelijker is om uw stacaravan te verkopen. Zeker via een stacaravan dealer, zoals MuHa. Wij zijn doorlopend op zoek naar stacaravans die in goede staat zijn. De stijging in vraag is een feit; enkele jaren geleden steeg de vraag naar kooprecreatiewoningen met zo’n 15%. Al is het wettelijk maar op een aantal plekken in Nederland toegestaan; het komt het steeds vaker voor dat mensen ervoor kiezen om van hun stacaravan een vaste verblijfplaats te maken. Die stijging van 15% is dus niet zo gek. Uw stacaravan verkopen doet u nu onder de juiste omstandigheden.

Eenvoudig uw stacaravan verkopen

Vaak worden stacaravans in massaproductie gemaakt. Dit betekent dat er ook veel handige informatie te vinden is over uw merk en type stacaravan. Deze informatie is handig om te vermelden wanneer u uw stacaravan wilt verkopen. De meeste stacaravans worden verkocht inclusief complete inrichting. Hierbij kunt u denken aan meubels, vloerbedekking en gordijnen. Hierdoor wordt het dus een stuk aantrekkelijker om een nieuwe stacaravan aan te schaffen. Er hoeven namelijk geen extra kosten gemaakt te worden voor de inboedel. Door deze toenemende vraag wordt het ook aantrekkelijker voor u om uw stacaravan te verkopen.

Meld uw stacaravan aan voor verkoop via ons inkoopformulier. Hoe meer informatie u ons via het formulier geeft over (de technische staat van) uw stacaravan, des te beter wij u kunnen helpen met een mogelijke verkoop.

 

Stacaravan aanmelden voor verkoop