• Altijd meer dan 50 occasions op voorraad
  • Gratis transport in NL bij aankoop
  • Klanten beoordelen ons met een 9.6/10
Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over het kopen of verkopen van een stacaravan of chalet bij MuHa? Bekijk hieronder onze veelgestelde vragen of neem contact op met een van onze medewerkers.


Over MuHa Stacaravans

Maandag t/m vrijdag 09:00 uur – 17:00 uur Zaterdag 09:00 uur - 16:00 uur Zondag gesloten Voor feestdagen kunnen gewijzigde openingstijden gelden. Bekijk de actuele openingstijden.
Voor feestdagen kunnen gewijzigde openingstijden gelden. Bekijk de actuele openingstijden.

 

Stacaravan en chalet verkoop

Wij hebben al op verschillende campings een stacaravan of chalet van MuHa mogen plaatsen. Bekijk hiervoor: standplaatsen stacaravan of chalet.
Wie bij Muha Stacaravans een stacaravan of chalet koopt wordt volledig ontzorgd. Wij verzorgen gratis transport en plaatsing van uw Stacaravan in Nederland (wadden eilanden tegen meerprijs). Uw caravan of chalet is gedurende het transporteren verzekerd door Muha (tot plaatsing).

Meer informatie over

Stacaravan transport

stacaravan plaatsen

Alle stacaravans en chalets die u op onze website ziet staan zijn zonder staanplaats. Dit betekent dat u zelf een camping of vakantiepark kunt kiezen. Wij verzorgen in overleg met onze klanten het transport en de plaatsing.
Muha verzorgd in overleg het transport en de plaatsing van uw aankoop. Voor de waddeneiland transporteren en plaatsen wij tegen meerprijs. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers.
Bij iedere stacaravan of chalet bieden wij u de optie (gratis) plaatsing en transport (Waddeneilanden tegen meerprijs).
Het aanbod stacaravans bestaat uit zowel modellen die voor de zomer en winter geschikt zijn. Niet alle modellen zijn wintervast. Informeer hiervoor bij één van onze medewerkers.
MuHa kan in overleg en tegen meerprijs voor u regelen dat uw stacaravan of chalet sleutelklaar wordt opgeleverd.

 

Stacaravan en chalet inkoop

Wanneer u uw stacaravan of chalet wilt verkopen, kunt u ons inkoopformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
MuHa probeert u zoveel mogelijk te ontzorgen. Desgewenst en in overleg met de camping kunnen wij uw stacaravan of chalet ontkoppelen van de nutsvoorzieningen. Met ons eigen materiaal zorgen wij er vervolgens voor dat de stacaravan of chalet op een professionele manier wordt verwijderd en getransporteerd.
Normaal gesproken zorgt de oude eigenaar van de stacaravan of chalet dat de staplaats schoon achtergelaten wordt. Maar in overleg is er bij MuHa veel mogelijk.

 

Bestellen

De standaard levertijd op de artikelen uit onze webshop bedragen 2-5 werkdagen na ontvangst van uw betaling.
Heeft u een bestelling geplaatst, maar wilt u nog een wijziging doorgeven? Dat is mogelijk.
Mail ons dan naar: info@muhastacaravans.nl en geef de wijziging door.

 

Betalen

Bij MuHa Stacaravans is het mogelijk om te betalen via een overboeking. Via het betaalproces selecteert u de optie overboeking. Bij het betalen van een bestelling via overboeking willen wij u verzoeken de onderstaande gegevens op de overboeking te vermelden:

  • Uw ordernummer
  • Artikelnaam

Betaalgegevens

T.N.V. Muha Trading
Rekeningnummer: NL72RABO0127669965
Omschrijving: #ordernumer

Houdt er rekening mee dat een bestelling die betaald worden via overboeking, 1-3 dagen later verzonden kan worden. Dit in verband met de overboekingsperiode.
Ja u kunt uw bestelling betalen via iDEAL. Selecteer in het bestelproces de betaaloptie iDeal.
Onze Belgische klanten kunnen ook betalen via de betaalmethode Bancontact MisterCash. Selecteer in het bestelproces de betaaloptie Bancontact.
Bij MuHa Stacaravans kunt u niet achteraf betalen. De aankoop dient vooraf betaald te worden.
Ja u kunt een stacaravan of chalet bij Muha stacaravans op afbetaling kopen. Meer informatie over deze betaaloptie vindt u op stacaravan op afbetaling

 

Verzending

Ja u kunt op afspraak uw bestelling bij Muha Stacaravans afhalen. U kunt een afspraak inplannen via info@muhastacaravans.nl
Ja, de prijzen getoond op onze webshop zijn inclusief BTW.
Bij iedere bestelling via onze webshop ontvangt u een factuur. Heeft u de factuur niet in uw mailbox ontvangen? Neem dan even contact met ons op.
Muha Stacaravans verstuurd producten uit de webshop naar Nederland en België.
Ja, per mail ontvangt u een Track en Trace code van uw bestelling.
Wij werken samen met twee verschillende postbezorgers: PostNL en DPD.

 

Retour & Garantie

Ja, het is mogelijk om uw bestelling te retourneren.

Volgens de wet Kopen op afstand heeft u recht op 14 dagen zichttermijn. Het product dient niet gebruikt te zijn + (indien van toepassing) in originele verpakking geretourneerd te worden.

Wilt u een bestelling retourneren?

  1. Retourformulier downloaden
  2. Uw retour aanmelden via info@muhastacaravans.nl
  3. Retourformulier afdrukken en bijsluiten in de verpakking

Adres retourzending:

Muha stacaravans Webshop
T.a.v. Afdeling Retouren
Kosterweg 7
7949 AL Rogat
Nederland
Wanneer uw bestelling niet juist is, vragen wij u graag om een mail te sturen naar: info@muhastacaravans.nl.
Voor veel producten geldt een fabrieksgarantie. Op producten als bijvoorbeeld trappen ontvangt u drie maanden garantie.
Voor alle gebruikte stacaravans en chalets boven de €10.000,- heeft u bij MuHa 3 maanden garantie vanaf de leveringsdatum. Bij alle nieuwe stacaravans en chalets heeft u 12 maanden garantie vanaf de leveringsdatum.
Schade door vorst valt te allen tijde buiten de garantie. Het is namelijk uw eigen verantwoordelijkheid uw stacaravan of chalet winterklaar te maken. Wanneer uw gekochte stacaravan of chalet tegen eind van het seizoen of in de winter wordt afgeleverd wordt deze door ons winterklaar gemaakt.

 

Over Stacaravans

Het aanbod stacaravans bestaat uit zowel modellen die voor de zomer en winter geschikt zijn. Niet alle modellen zijn wintervast. Informeer hiervoor bij één van onze medewerkers.
Alle stacaravans die u op onze website ziet staan zijn zonder staanplaats. Dit betekent dat u zelf een camping of vakantiepark kunt kiezen. Wij verzorgen in overleg met onze klanten het transport en de plaatsing.
Bij iedere stacaravan of chalet bieden wij u de optie (gratis) plaatsing en transport (Waddeneilanden tegen meerprijs).
Of u het hele jaar door in een stacaravan mag wonen is afhankelijk van het bestemmingsplan van de camping waar uw stacaravan staat. In Nederland hebben campings meestal ‘recreatie’ als bestemmingsplan, het is dan niet toegestaan hier permanent te wonen. Wanneer de camping ‘wonen’ als bestemmingsplan heeft, is het toegestaan hier het hele jaar door in uw stacaravan te wonen.
Er zijn verschillende manieren om uw stacaravan te verwarmen. Sommige stacaravans zijn voorzien van een centrale verwarming. Het is ook mogelijk uw stacaravan te verwarmen met behulp van bijvoorbeeld een palletkachel of split airco.
Bij MuHa verkopen we stacaravans zonder vaste staanplaats. U kunt deze vervolgens op een camping of vakantiepark plaatsen door hier een plek te huren of kopen. In sommige gevallen is het ook toegestaan de stacaravan tijdelijk op privéterrein te plaatsen. Bijvoorbeeld tijdens de bouw van een huis. Dit verschilt per gemeente.
U kunt bij MuHa vrijblijvend de inruilwaarde van uw stacaravan opvragen. Wij berekenen dit gratis voor u. Vul hiervoor ons inkoopformulier in.
De hoeveelheid stroom dat u kunt gebruiken in uw stacaravan is afhankelijk van de hoeveelheid aanwezige Ampère op uw plek. Informeer hiervoor uw camping of vakantiepark.
Wanneer uw nieuwe stacaravan of chalet op ons showterrein aanwezig is kunnen we relatief snel leveren. Dit aangezien we het transport, plaatsen en aansluiten van de stacaravan/chalet in eigen beheer hebben. Echter zijn wij gebonden aan onze agenda en vanzelfsprekend geldt, hoe drukker, hoe langer de aflevertijd. Wanneer u een nieuwe stacaravan of chalet bij ons besteld geven wij geen concrete afleverdatum, aangezien we dan afhankelijk zijn van de planning vanuit de fabriek.
In het geval van een tweedehands stacaravan of chalet is het bouwjaar vaak niet bekend. In tegenstelling tot een toercaravan staat een stacaravan of chalet niet geregistreerd met een kentekenbewijs. We moeten dan op basis van informatie van de vorige eigenaren en/of onze eigen kennis en ervaring een (verwacht) bouwjaar achterhalen. Betreft het een nieuwe(re) stacaravan of chalet, dan is het bouwjaar vanzelfsprekend gewoon bij ons bekend.
Dit wordt (bijna) altijd door de camping bepaald. Wij hebben hier als verkopende partij weinig tot geen invloed op. Mocht u hier vragen over hebben dan adviseren wij u contact op te nemen met uw camping.
Bij MuHa staat kwaliteit hoog in het vaandel. We checken dan ook alle stacaravans en chalets die bij ons binnenkomen en informeren u zo eerlijk en goed mogelijk over eventuele gebreken. Echter zijn niet alle mogelijke gebreken direct zichtbaar. Mochten er wel problemen optreden dan kunt u altijd gebruik maken van uw garantierechten.

 

Over Chalets

Ja, het is mogelijk om uw chalet te laten ingraven. Doe dit wel altijd in overleg met uw camping of vakantiepark en zorg voor voldoende ventilatieruimte rondom de spouw.
Een deel van onze chalets zijn wintervast, het is dan mogelijk in de winter gebruik te maken van het chalet. Informeer hiervoor bij één van onze medewerkers.
In overleg verzorgt MuHa gratis het transport en de plaatsing van uw aankoop. Voor transport en plaatsing op de Waddeneilanden berekenen wij een meerprijs. Neem contact op met één van onze medewerkers voor meer informatie.
Bij MuHa vindt u voornamelijk chalets van kunststof. Dit materiaalsoort brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo is een kunststof chalet onderhoudsarm, UV-bestendig, goed bestand tegen verschillende weersomstandigheden en duurzaam.
Voor het reinigen van de buitenkant van uw chalet adviseren wij autoshampoo en een zachte borstel of spons te gebruiken. Door de chalet regelmatig te reinigen verlengt u de levensduur aanzienlijk.
De hoeveelheid stroom dat u kunt gebruiken in uw chalet is afhankelijk van de hoeveelheid Ampère dat aanwezig is op uw plek. Informeer uw camping of vakantiepark voor meer informatie.
Alle chalets die u op onze site vindt zijn zonder staanplaats. U kunt dus zelf een camping of vakantiepark kiezen. In overleg verzorgen wij gratis het transport en de plaatsing van de chalet voor u.
Bekijk voor een uitgebreid antwoord op deze vraag ons blog: Wat is een chalet?