• Altijd meer dan 50 occasions op voorraad
  • Gratis transport in NL bij aankoop
  • Klanten beoordelen ons met een 9.6/10
Stacaravan transport

Stacaravan transport

Het transporteren van stacaravans en chalets is een precieze klus. Met name door de afmetingen is dit niet een klusje dat ieder willekeurig transportbedrijf kan doen. Bij MuHa Stacaravans en Chalets hebben wij dan ook eigen materieel en personeel dat het transport van stacaravans verzorgt.


Momenteel verwerken wij geen transport aanvragen

Wegens drukte transporteren wij enkel stacaravans en chalets die bij Muha gekocht of ingeruild worden.


Stacaravan transport offerte

MuHa Stacaravans verzorgt het vervoer van uw stacaravans middels het eigen materieel. Hiermee wordt uw aankoop op een professionele en veilige manier vervoerd. Hier hoort ook het afhalen van de stacaravan vanaf de standplaats of camping bij. Vraag hier uw stacaravan transport en/of meer info aan.

Stacaravan transport

Stacaravan plaatsen / installeren

Ook voor het plaatsen en installeren van uw stacaravan biedt MuHa Stacaravans u de hulp waar u naar op zoek bent. U kunt er zelf voor kiezen of u stacaravan transport, plaatsen en installeren allemaal wilt, of juist alleen het transport.

Stacaravan plaatsen MuHa

Veelgestelde vragen

Stacaravan en chalet inkoop

Wanneer u uw stacaravan of chalet wilt verkopen, kunt u ons inkoopformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
MuHa probeert u zoveel mogelijk te ontzorgen. Desgewenst en in overleg met de camping kunnen wij uw stacaravan of chalet ontkoppelen van de nutsvoorzieningen. Met ons eigen materiaal zorgen wij er vervolgens voor dat de stacaravan of chalet op een professionele manier wordt verwijderd en getransporteerd.
Normaal gesproken zorgt de oude eigenaar van de stacaravan of chalet dat de staplaats schoon achtergelaten wordt. Maar in overleg is er bij MuHa veel mogelijk.

 

Stacaravan en chalet verkoop

Wij hebben al op verschillende campings een stacaravan of chalet van MuHa mogen plaatsen. Bekijk hiervoor: standplaatsen stacaravan of chalet.
Wie bij Muha Stacaravans een stacaravan of chalet koopt wordt volledig ontzorgd. Wij verzorgen gratis transport en plaatsing van uw Stacaravan in Nederland (wadden eilanden tegen meerprijs). Uw caravan of chalet is gedurende het transporteren verzekerd door Muha (tot plaatsing).

Meer informatie over

Stacaravan transport

stacaravan plaatsen

Alle stacaravans en chalets die u op onze website ziet staan zijn zonder staanplaats. Dit betekent dat u zelf een camping of vakantiepark kunt kiezen. Wij verzorgen in overleg met onze klanten het transport en de plaatsing.
Muha verzorgd in overleg het transport en de plaatsing van uw aankoop. Voor de waddeneiland transporteren en plaatsen wij tegen meerprijs. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers.
Bij iedere stacaravan of chalet bieden wij u de optie (gratis) plaatsing en transport (Waddeneilanden tegen meerprijs).
Het aanbod stacaravans bestaat uit zowel modellen die voor de zomer en winter geschikt zijn. Niet alle modellen zijn wintervast. Informeer hiervoor bij één van onze medewerkers.
MuHa kan in overleg en tegen meerprijs voor u regelen dat uw stacaravan of chalet sleutelklaar wordt opgeleverd.

 

Over MuHa Stacaravans

Maandag t/m vrijdag 09:00 uur – 17:00 uur Zaterdag 09:00 uur - 16:00 uur Zondag gesloten Voor feestdagen kunnen gewijzigde openingstijden gelden. Bekijk de actuele openingstijden.
Voor feestdagen kunnen gewijzigde openingstijden gelden. Bekijk de actuele openingstijden.

Bekijk alle veelgestelde vragen >


Muha caravans aanbod

Wij leveren en transporteren caravans in Nederland & België

Groningen
Friesland
Drenthe
Overijssel
Flevoland
Gelderland
Utrecht
Noord-Holland
Zuid-Holland
Zeeland
Noord-Brabant
Limburg


Stacaravan transport aanvragen

U kunt vrijblijvend onderstaand formulier invullen voor het aanvragen van transport van uw stawagen of chalet, maar ook wanneer u bijvoorbeeld alleen een prijs wilt weten voor het transport.


Momenteel verwerken wij geen transport aanvragen

Wegens drukte transporteren wij enkel stacaravans en chalets die bij Muha gekocht of ingeruild worden.