• Altijd meer dan 50 occasions op voorraad
  • Gratis transport in NL bij aankoop
  • Klanten beoordelen ons met een 9.6/10
Chalet te koop Drenthe

Chalet te koop Drenthe

U zoekt een stevige, goed geïsoleerde chalet te koop in Drenthe? MuHa heeft kwaliteitschalets te koop in Drenthe, zowel nieuw als tweedehands. Kom eens bij onze vestiging in Rogat langs of neem contact met ons op om de mogelijkheden voor chalet te koop Drenthe te bespreken.

 

Bekijk aanbod

Chalet te koop Drenthe

Groot aanbod chalets te koop Drenthe

Op onze vestiging in Drenthe hebben wij altijd een aanbod van meer dan 30 stacaravans en chalets. Hierbij heeft u keuze uit diverse modellen: van Atlas en ABI tot en met Willerby stacaravans en van nieuwe, grote chalets tot en met compacte tweedehandse chalets. En dat allemaal in onze ‘eigen’ provincie Drenthe. Doordat wij in Drenthe gevestigd zijn hebben wij vele contacten met campings en mogelijk staanplaatsen in Drenthe en omgeving. Dus ook voor advies voor chalet te koop in Drenthe heeft u in MuHa een betrouwbare partner.

MuHa Stacaravans & Chalets Drenthe

Wij zijn zelf gevestigd in Drenthe, namelijk in Rogat.
Bereken uw route nu nog op onze routepagina. MuHa is makkelijk te bereiken, omdat het vlak langs de A28 gelegen is in Drenthe.

MuHa route

Transport en plaatsen van chalet Drenthe

Wanneer u een chalet hebt gekocht, maar deze op een andere locatie wilt hebben staan dan is dat ook mogelijk. Wij beschikken over eigen materieel voor het professioneel en zorgvuldig transporteren van zowel stacaravans als chalets in Drenthe. Wanneer u de stacaravan of chalet bij ons gekocht hebt is dat zelfs geheel gratis.

Benieuwd naar het aanbod voor chalet te koop Drenthe?

 

Contact opnemen

Heeft u een vraag over onze chalets? Neem vrijblijvend contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen. We staan u graag te woord en geven antwoord op al uw vragen.

"*" geeft vereiste velden aan


Muha caravans aanbod

Wij leveren onze caravans in Nederland & België*

Groningen
Friesland
Drenthe
Overijssel
Flevoland
Gelderland
Utrecht
Noord-Holland
Zuid-Holland
Zeeland
Noord-Brabant
Limburg