• Altijd meer dan 50 occasions op voorraad
  • Gratis transport in NL bij aankoop
  • Klanten beoordelen ons met een 9.6/10
Chalet te koop Friesland

Chalet te koop Friesland

Bent u op zoek naar een chalet in Friesland of heeft u zelf een chalet te koop in Friesland? Wij bieden chalets aan en plaatsen ze in Friesland en daarnaast kopen wij ook chalets in. Door onze jarenlange ervaring bent u bij ons aan een vertrouwd adres voor chalets in Friesland.

Chalet te koop Friesland

Bekijk ons aanbod

 

Chalet te koop Friesland; campings en staanplaatsen

In heel Friesland hebben wij vele connecties met campings en andere mogelijke staanplaatsen voor uw chalet. Heeft u een chalet gekocht en bent u er nog niet helemaal uit waar in Friesland u wilt staan? Neem dan vandaag nog contact met ons op en laat u adviseren voor de beste plekken op de mooiste campings in Friesland.

Chalet kopen en in Friesland laten plaatsen

Als u een chalet gekocht hebt en deze wilt laten transporteren naar Friesland dan zijn wij u ook van dienst. Wanneer u deze chalet bij ons gekocht heeft is dat zelfs geheel gratis. Voor het transporteren van chalets en stacaravans hebben wij eigen materieel waardoor wij dit vakkundig en professioneel uitvoeren.

Verschil tussen een chalet en een stacaravan

Veel mensen vragen zich af wat het verschil is tussen een chalet en een stacaravan. In tegenstelling tot een chalet heeft een stacaravan wielen. Daarnaast is een belangrijk verschil dat hoewel een chalet wat duurder is, ze veel degelijker gebouwd zijn. Ze zijn beter geïsoleerd waardoor je bij een chalet minder seizoensgebonden bent. Moderne stacaravans hebben echter vaak wel isolatie, maar die is vaak niet zo dik omdat ze ook nog over de weg vervoerd moeten kunnen worden.

Bekijk nu nog ons aanbod voor ‘chalet te koop Friesland’.

 

Benieuwd naar het aanbod voor Chalet te koop Friesland?

 

Bekijk onze chalets

 

Neem bij vragen gerust contact op

Wilt u graag meer informatie over onze chalets of heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op via onderstaand formulier. We staan u graag te woord en geven antwoord op al uw vragen.

"*" geeft vereiste velden aan

 


Muha caravans aanbod

Wij leveren onze caravans in Nederland & België*

Groningen
Friesland
Drenthe
Overijssel
Flevoland
Gelderland
Utrecht
Noord-Holland
Zuid-Holland
Zeeland
Noord-Brabant
Limburg