• Altijd meer dan 50 occasions op voorraad
 • Gratis transport in NL bij aankoop
 • Klanten beoordelen ons met een 9.6/10
Stacaravan verkopen

U wilt uw stacaravan of chalet verkopen? MuHa zoekt het hele jaar door stacaravans en chalets. Voor het verkopen van uw stacaravan hoeft u alleen maar het inkoopformulier in te vullen.

Stacaravan inruilen
Voor het inruilen van uw stacaravan kunt u ook bij ons de inruilwaarde opvragen. Dit kun u via de onderstaande link doen.

Transport en afhalen
Ook het transport en afhalen van de stacaravan wordt verzorgd door MuHa Stacaravans en Chalets. Klik op de volgende link voor het aanvragen van transport. Doordat wij over eigen transport materieel beschikken kunnen wij u snel en professioneel van dienst zijn.

Stacaravan verkopen

Inruilwaarde opvragen

 

Bent u op zoek naar de actuele inruilwaarde van uw stacaravan? Wij berekenen geheel vrijblijvend de inruilwaarde van uw stacaravan. Zo weet u meteen waar u aan toe bent.

Wilt u de inruilwaarde weten van uw stacaravan?
Formulier voor de inruilwaarde weten

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 32 MB.

  Veelgestelde vragen

  Stacaravan en chalet inkoop

  Wanneer u uw stacaravan of chalet wilt verkopen, kunt u ons inkoopformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
  MuHa probeert u zoveel mogelijk te ontzorgen. Desgewenst en in overleg met de camping kunnen wij uw stacaravan of chalet ontkoppelen van de nutsvoorzieningen. Met ons eigen materiaal zorgen wij er vervolgens voor dat de stacaravan of chalet op een professionele manier wordt verwijderd en getransporteerd.
  Normaal gesproken zorgt de oude eigenaar van de stacaravan of chalet dat de staplaats schoon achtergelaten wordt. Maar in overleg is er bij MuHa veel mogelijk.

   

  Over MuHa Stacaravans

  Maandag t/m vrijdag 09:00 uur – 17:00 uur Zaterdag 09:00 uur - 16:00 uur Zondag gesloten Voor feestdagen kunnen gewijzigde openingstijden gelden. Bekijk de actuele openingstijden.
  Voor feestdagen kunnen gewijzigde openingstijden gelden. Bekijk de actuele openingstijden.

   

  Bekijk alle veelgestelde vragen >