• Altijd meer dan 50 occasions op voorraad
 • Gratis transport in NL bij aankoop
 • Klanten beoordelen ons met een 9.6/10
Chalet verkopen

Wilt u uw chalet verkopen? MuHa is het hele jaar door op zoek naar chalets die in goede staat zijn. Wij beschikken over eigen materieel en personeel om het afhalen en transport van de chalet voor u te regelen. Wanneer u uw chalet wilt verkopen aan MuHa hoeft u enkel ons inkoopformulier in te vullen. Hier kunt u foto’s van uw chalet toevoegen, zodat wij deze kunnen beoordelen. Neem bij vragen gerust contact met ons op.

 

Chalet aanmelden voor verkoop

 

Gratis transport van uw chalet

Het transporteren van een chalet is een specialistische klus. Door de grootte van de gemiddelde chalet is dit niet iets wat een willekeurig transportbedrijf voor u kan doen. Wanneer u ervoor kiest uw chalet te verkopen aan MuHa verzorgen wij het volledige transport. We beschikken over kwalitatief materieel en vakkundig personeel, waardoor we uw chalet op zorgvuldige wijze kunnen verplaatsen.

Chalet verkopen of inruilen

Wanneer u uw chalet wilt verkopen kunt u er ook over denken deze in te ruilen voor een ander chalet dat aansluit op uw wensen. Bij MuHa hebben we een uitgebreid aanbod nieuwe en tweedehands chalets. Binnen ons aanbod vindt u chalets in verschillende materialen, afmetingen en prijzen. Wilt u de actuele inruilwaarde van uw chalet opvragen? Vul dan ons inruilwaarde formulier in en wij berekenen de inruilwaarde van uw chalet geheel vrijblijvend.

 

Inruilwaarde opvragen

 

Bezoek onze showroom in Rogat

Wilt u uw chalet verkopen en een nieuw chalet kopen bij MuHa? Bekijk ons huidige aanbod online of kom langs bij onze showroom in Rogat. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze chalets en letten hier bij de inkoop dan ook goed op. Bij onze showroom kunt u de verschillende chalets rustig bekijken en vragen stellen aan onze medewerkers. Zij helpen u graag de chalet te vinden die aansluit op uw wensen.

Chalet verkopen aan MuHa

Wilt u uw chalet verkopen aan MuHa? Vul dan onderstaand inkoopformulier in. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. Om de chalet goed te kunnen beoordelen is het belangrijk dat u verschillende foto’s toevoegt. Neem bij vragen gerust contact met ons op. We helpen u graag.

 

Chalet aanmelden voor verkoop

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.

   

  Veelgestelde vragen

  Stacaravan en chalet inkoop

  Wanneer u uw stacaravan of chalet wilt verkopen, kunt u ons inkoopformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
  MuHa probeert u zoveel mogelijk te ontzorgen. Desgewenst en in overleg met de camping kunnen wij uw stacaravan of chalet ontkoppelen van de nutsvoorzieningen. Met ons eigen materiaal zorgen wij er vervolgens voor dat de stacaravan of chalet op een professionele manier wordt verwijderd en getransporteerd.
  Normaal gesproken zorgt de oude eigenaar van de stacaravan of chalet dat de staplaats schoon achtergelaten wordt. Maar in overleg is er bij MuHa veel mogelijk.

   

  Over MuHa Stacaravans

  Maandag t/m vrijdag 09:00 uur – 17:00 uur Zaterdag 09:00 uur - 16:00 uur Zondag gesloten Voor feestdagen kunnen gewijzigde openingstijden gelden. Bekijk de actuele openingstijden.
  Voor feestdagen kunnen gewijzigde openingstijden gelden. Bekijk de actuele openingstijden.