• Altijd meer dan 50 occasions op voorraad
  • Gratis transport in NL bij aankoop
  • Klanten beoordelen ons met een 9.6/10

Stacaravan interieur

stacaravan interieur

Veel mensen het lastig hun stacaravan naast sfeervol ook praktisch in te richten. Daarom geven we in deze blog 4 tips om u op weg te helpen bij de inrichting van uw stacaravan.

4 praktische tips over het kiezen van een stacaravan interieur

Over het algemeen is een stacaravan niet erg groot. Dit is ook juist een voordeel, want u heeft natuurlijk geen zin om op uw vakantieplekje veel te moeten schoonmaken. Zolang u de stacaravan praktisch inricht en het laat aansluiten aan uw wensen en behoeften, heeft u het ideale kleine vakantieplekje waar u zich lekker kunt terugtrekken. Lees verder voor verschillende tips en ervaringen van stacaravaneigenaren over het praktisch inrichten van het stacaravan interieur.

Tip 1. Metalen stacaravan opstap

Als opstapje gebruiken mensen nog wel eens zware houten opstapjes, maar dit is eigenlijk helemaal niet nodig. U kunt ook kiezen voor een lichte opstap, gemaakt van sterk draadstaal. Betrouwbaar én licht, dus gemakkelijk te verplaatsen. Bovendien zijn deze opstapjes universeel te gebruiken, denk aan de situatie waarin u een verhoging nodig heeft om de buitenkant van de stacaravan schoon te maken. Het trapje is licht en dus gemakkelijk rond te tillen. En heeft u meer visite dan zitplekken? Dan kan het trapje ook nog eens worden gebruikt als krukje. Een praktisch stukje stacaravan interieur dus! Verder kan het trapje worden vastgezet met haringen in de grond, zodat u zeker weet dat het opstapje blijft staan waar u het heeft neergezet.

Tip 2. Een inklaptafel kan niet missen binnen uw stacaravan interieur

Lekker lunchen, dineren, bordspelletjes spelen… Gezellig met het gezin doet u al snel een heleboel dingen aan de eettafel. Vaak zijn dit tafels die toch een relatief groot deel van de ruimte innemen. Denk eens aan een inklaptafel, hier bespaart u zich al gauw een aantal vierkante meter aan ruimte mee. Met een kwalitatieve inklaptafel koopt u ook duurzaamheid en wooncomfort. Een inklaptafel is dus echt aan te raden als onderdeel van uw stacaravan interieur.

Tip 3. Dakluik horren

In de zomer is vrijwel iedereen vrolijk, behalve als uw stacaravan vol zit met insecten… Dat gun je niemand! Daarom zijn er handige dakluik horren die muggen, vliegen en andere gevleugelde indringers weren. Een dakluik hor bestaat uit het luik en de hor die insectenwerend werkt. Dit kleine onderdeel brengt veel vreugde in de gemiddelde stacaravan, en is dus een aanrader als het gaat om een praktisch stacaravan interieur.

Tip 4. Uw stacaravan interieur is niet compleet zonder koelkast met vriesvak in één

Een andere handige tip is het gebruiken van een koelkast met vriesvak in één. Een normale koelkast neemt vrij veel ruimte in beslag. Bent u alleen met uw partner? Dan kunt u waarschijnlijk prima uit de voeten met een koelkast en vriezer in één. Met een heel gezin wordt het misschien wat lastiger, dus bedenk goed hoeveel spullen u in de koelkast en vriezer kwijt wilt. In ieder geval wordt een tafelmodel koelkast zeer gewaardeerd onder de gemiddelde campingganger met een huishouden van 2 personen. Nog een goede tip dus voor een praktisch stacaravan interieur.

Meer praktische producten voor uw stacaravan inrichting

Benieuwd naar meer van onze handige producten en onderdelen om uw campingleven nog comfortabeler te maken? Wij bieden een scala aan handige stacaravan onderdelen en producten aan in onze shop, neem dus zeker een kijkje voor praktische inrichting voor uw stacaravan.