• Altijd meer dan 50 occasions op voorraad
  • Gratis transport in NL bij aankoop
  • Klanten beoordelen ons met een 9.6/10
Stacaravan kopen Veluwe

Stacaravan kopen Veluwe

Een eigen stacaravan of chalet midden in de bossen op een geweldig stukje Veluwe. Dat is voor velen het ultieme vakantie gevoel om van te genieten. Met ons grote en diverse aanbod stawagens en chalets én onze connecties op de Veluwe kunnen wij u helpen dit te realiseren. Neem vandaag nog contact op of kom bij ons langs voor een kop koffie. In uw zoektocht naar stacaravan kopen veluwe zit u bij ons goed.


Stacaravan kopen Veluwe

Aanbod stawagens te koop veluwe

Aanbod stacaravans Veluwe

Het aanbod stacaravans en chalets voor op de Veluwe is bij ons zeer divers. Of u nou de voorkeur geniet van een grote, brede stacaravan, eentje met dubbele beglazing, enkele beglazing of juist een wintervaste stacaravan; geen probleem. Naast het aanbod hier op de website en op ons showterrein hebben wij ook vele connecties waardoor u bij ons altijd uw gewenste stacaravan verkrijgt.


Bekijk aanbod

Inruilen van uw stacaravan

Heeft u momenteel een stacaravan, maar wilt u een andere stacaravan voor op de Veluwe kopen en uw huidige inruilen? Dat is bij MuHa mogelijk. Wij berekenen geheel vrijblijvend de inruilwaarde van uw stacaravan. Hier zijn wij enkel wat foto’s en contactinformatie voor nodig. Als u daarbij aangeeft in welke stacaravan u interesse heeft dan berekenen wij de inruilwaarde van uw stawagen.


Inruilwaarde opvragen


Stacaravan te koop Veluwe

Transport en plaatsen van stacaravans op de veluwe

Wanneer u voor een stacaravan van MuHa kiest dan krijgt u het transport van/naar de Veluwe er gratis bij. Naast het transporteren is ook het installeren en plaatsen van de stawagen op de Veluwe mogelijk, in overleg.


Bekijk transport

 

Stacaravan kopen Veluwe


Veluwe MuHa