• Altijd meer dan 50 occasions op voorraad
  • Gratis transport in NL bij aankoop
  • Klanten beoordelen ons met een 9.6/10
Stacaravan te koop tweedehands

Stacaravan te koop tweedehands

Wij hebben meerdere tweedehands stacaravans van diverse merken te koop. Voor iedere wens hebben wij een oplossing. Kom dus snel een keer langs of bezoek alvast onze aanbod pagina. De snelste weg is natuurlijk om meteen te bellen. Ons nummer vindt u aan de rechterkant van deze pagina.

stacaravan-te-koop-tweedehands

Tweedehands stacaravan kopen

Koop een tweedehands stacaravan die perfect bij u of uw gezin past. Bij ons heeft u altijd keuze uit meer dan 30 stacaravans, zowel nieuw als tweedehands. Al onze tweedehands stacaravans die te koop staan zijn altijd goed onderhouden. De kwaliteit is dus altijd goed. Daarnaast vervoeren wij geheel gratis door heel Nederland bij aankoop van een stacaravan. Een keurige aflevering.
Kom langs en laat u verrassen door ons grote aanbod op ons terrein.

Redenen voor een tweedehands stacaravan van MuHa

  • Altijd een vertrouwd persoonlijk advies
  • Kwaliteit
  • Gratis vervoer bij aankoop (door heel Nederland)

 

Zelf een tweedehands stacaravan te koop?

Ook dan kunt u bij ons terecht. Onze inkoop afdeling helpt u hier verder mee. Neem vandaag nog contact met ons op.

Wilt u een tweedehands stacaravan kopen?

Tweedehands stacaravan kopen

Veelgestelde vragen

Stacaravan en chalet inkoop

Wanneer u uw stacaravan of chalet wilt verkopen, kunt u ons inkoopformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
MuHa probeert u zoveel mogelijk te ontzorgen. Desgewenst en in overleg met de camping kunnen wij uw stacaravan of chalet ontkoppelen van de nutsvoorzieningen. Met ons eigen materiaal zorgen wij er vervolgens voor dat de stacaravan of chalet op een professionele manier wordt verwijderd en getransporteerd.
Normaal gesproken zorgt de oude eigenaar van de stacaravan of chalet dat de staplaats schoon achtergelaten wordt. Maar in overleg is er bij MuHa veel mogelijk.

 

Over MuHa Stacaravans

Maandag t/m vrijdag 09:00 uur – 17:00 uur Zaterdag 09:00 uur - 16:00 uur Zondag gesloten Voor feestdagen kunnen gewijzigde openingstijden gelden. Bekijk de actuele openingstijden.
Voor feestdagen kunnen gewijzigde openingstijden gelden. Bekijk de actuele openingstijden.

 

Bekijk alle veelgestelde vragen >