• Altijd meer dan 50 occasions op voorraad
  • Gratis transport in NL bij aankoop
  • Klanten beoordelen ons met een 9.6/10
Tweedehands stacaravans

Tweedehands stacaravans

Een tweedehands stacaravan kopen doe je niet zomaar. U heeft keuze uit vele modellen en merken met ieder zijn specifieke kenmerken. U heeft keuze uit een ruim assortiment zodat we samen de tweedehands stacaravan kunnen vinden die voor u geschikt is. Uiteraard bieden we u betrouwbaar advies en laten we zien waar u op moet letten in uw zoektocht naar een tweedehands stacaravan.

 

Bekijk ons aanbod

Cosalt mobilheim

Waarom een tweedehands stacaravan?

Wilt u comfortabel kunnen verblijven voor een aantrekkelijke prijs? Met de aanschaf van een tweedehands stacaravan kunt u in luxe vertoeven zonder de hoofdprijs te betalen. Zo houdt u geld over om andere leuke dingen te doen, maar kunt u toch genieten van een goede en degelijke stacaravan.

Bezoek onze showroom

Om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden, hebben wij een uitgebreide collectie tweedehands stacaravans in onze showroom staan. Zo kunt u op uw gemak de stacaravan verkennen en de sfeer proeven voor u overgaat tot een aankoop.

Meer informatie over onze showroom

Adres
Routebeschrijving
Openingstijden

muha-stacaravan-dealer-nederland

Wij bieden uitstekende service

In onze service voorzien we u van eerlijk en gedegen advies. We denken met u mee en nemen de tijd voor u om er zeker van te zijn dat we de juiste stacaravan voor u kunnen vinden. Daarin nemen we uiteraard uw eisen mee. We houden rekening met het aantal personen dat in de stacaravan verblijft, welke voorzieningen u wenst, in welke periode u gebruik maakt van de stacaravan en waar hij geplaatst wordt. Daarnaast kunt u alle stacaravans bezoeken in onze showroom om er zeker van te zijn dat hij aan uw verwachtingen voldoet.


Transport

Bij de aankoop van een stacaravan wordt u bij ons volledig ontzorgd. Wij verzorgen het transport en de plaatsing in heel Nederland en tot op het moment van plaatsen bent u tijdens het transport verzekerd. Het transport en de plaatsing van uw stacaravan is bijna altijd gratis, maar bij transport naar de Waddeneilanden rekenen wij een meerprijs. Zo kunt u direct, zonder stress, genieten van uw stacaravan.

U bent altijd welkom voor vrijblijvend advies onder het genot van een kopje koffie.

 

Bekijk ons aanbod stacaravans

 

Wilt u meer informatie over onze tweedehands stacaravans?

Neem contact op via onderstaand formulier. U kunt ons ook telefonisch of per mail bereiken. We staan u graag te woord en geven antwoord op al uw vragen.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Veelgestelde vragen

Over Stacaravans

Het aanbod stacaravans bestaat uit zowel modellen die voor de zomer en winter geschikt zijn. Niet alle modellen zijn wintervast. Informeer hiervoor bij één van onze medewerkers.
Alle stacaravans die u op onze website ziet staan zijn zonder staanplaats. Dit betekent dat u zelf een camping of vakantiepark kunt kiezen. Wij verzorgen in overleg met onze klanten het transport en de plaatsing.
Bij iedere stacaravan of chalet bieden wij u de optie (gratis) plaatsing en transport (Waddeneilanden tegen meerprijs).
Of u het hele jaar door in een stacaravan mag wonen is afhankelijk van het bestemmingsplan van de camping waar uw stacaravan staat. In Nederland hebben campings meestal ‘recreatie’ als bestemmingsplan, het is dan niet toegestaan hier permanent te wonen. Wanneer de camping ‘wonen’ als bestemmingsplan heeft, is het toegestaan hier het hele jaar door in uw stacaravan te wonen.
Er zijn verschillende manieren om uw stacaravan te verwarmen. Sommige stacaravans zijn voorzien van een centrale verwarming. Het is ook mogelijk uw stacaravan te verwarmen met behulp van bijvoorbeeld een palletkachel of split airco.
Bij MuHa verkopen we stacaravans zonder vaste staanplaats. U kunt deze vervolgens op een camping of vakantiepark plaatsen door hier een plek te huren of kopen. In sommige gevallen is het ook toegestaan de stacaravan tijdelijk op privéterrein te plaatsen. Bijvoorbeeld tijdens de bouw van een huis. Dit verschilt per gemeente.
U kunt bij MuHa vrijblijvend de inruilwaarde van uw stacaravan opvragen. Wij berekenen dit gratis voor u. Vul hiervoor ons inkoopformulier in.
De hoeveelheid stroom dat u kunt gebruiken in uw stacaravan is afhankelijk van de hoeveelheid aanwezige Ampère op uw plek. Informeer hiervoor uw camping of vakantiepark.
Wanneer uw nieuwe stacaravan of chalet op ons showterrein aanwezig is kunnen we relatief snel leveren. Dit aangezien we het transport, plaatsen en aansluiten van de stacaravan/chalet in eigen beheer hebben. Echter zijn wij gebonden aan onze agenda en vanzelfsprekend geldt, hoe drukker, hoe langer de aflevertijd. Wanneer u een nieuwe stacaravan of chalet bij ons besteld geven wij geen concrete afleverdatum, aangezien we dan afhankelijk zijn van de planning vanuit de fabriek.
In het geval van een tweedehands stacaravan of chalet is het bouwjaar vaak niet bekend. In tegenstelling tot een toercaravan staat een stacaravan of chalet niet geregistreerd met een kentekenbewijs. We moeten dan op basis van informatie van de vorige eigenaren en/of onze eigen kennis en ervaring een (verwacht) bouwjaar achterhalen. Betreft het een nieuwe(re) stacaravan of chalet, dan is het bouwjaar vanzelfsprekend gewoon bij ons bekend.
Dit wordt (bijna) altijd door de camping bepaald. Wij hebben hier als verkopende partij weinig tot geen invloed op. Mocht u hier vragen over hebben dan adviseren wij u contact op te nemen met uw camping.
Bij MuHa staat kwaliteit hoog in het vaandel. We checken dan ook alle stacaravans en chalets die bij ons binnenkomen en informeren u zo eerlijk en goed mogelijk over eventuele gebreken. Echter zijn niet alle mogelijke gebreken direct zichtbaar. Mochten er wel problemen optreden dan kunt u altijd gebruik maken van uw garantierechten.

 

Stacaravan en chalet verkoop

Wij hebben al op verschillende campings een stacaravan of chalet van MuHa mogen plaatsen. Bekijk hiervoor: standplaatsen stacaravan of chalet.
Wie bij Muha Stacaravans een stacaravan of chalet koopt wordt volledig ontzorgd. Wij verzorgen gratis transport en plaatsing van uw Stacaravan in Nederland (wadden eilanden tegen meerprijs). Uw caravan of chalet is gedurende het transporteren verzekerd door Muha (tot plaatsing).

Meer informatie over

Stacaravan transport

stacaravan plaatsen

Alle stacaravans en chalets die u op onze website ziet staan zijn zonder staanplaats. Dit betekent dat u zelf een camping of vakantiepark kunt kiezen. Wij verzorgen in overleg met onze klanten het transport en de plaatsing.
Muha verzorgd in overleg het transport en de plaatsing van uw aankoop. Voor de waddeneiland transporteren en plaatsen wij tegen meerprijs. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers.
Bij iedere stacaravan of chalet bieden wij u de optie (gratis) plaatsing en transport (Waddeneilanden tegen meerprijs).
Het aanbod stacaravans bestaat uit zowel modellen die voor de zomer en winter geschikt zijn. Niet alle modellen zijn wintervast. Informeer hiervoor bij één van onze medewerkers.
MuHa kan in overleg en tegen meerprijs voor u regelen dat uw stacaravan of chalet sleutelklaar wordt opgeleverd.

 

Over MuHa Stacaravans

Maandag t/m vrijdag 09:00 uur – 17:00 uur Zaterdag 09:00 uur - 16:00 uur Zondag gesloten Voor feestdagen kunnen gewijzigde openingstijden gelden. Bekijk de actuele openingstijden.
Voor feestdagen kunnen gewijzigde openingstijden gelden. Bekijk de actuele openingstijden.

Bekijk alle veelgestelde vragen >