• Altijd meer dan 50 occasions op voorraad
  • Gratis transport in NL bij aankoop
  • Klanten beoordelen ons met een 9.6/10
Uw betrouwbare Stacaravan dealer

Uw betrouwbare Stacaravan dealer

Bij Muha Stacaravans vindt u altijd een wisselend aanbod van ruim 30 verschillende stacaravans. Muha is de Stacaravan dealer waar u terecht kunt voor nieuwe en gebruikte stacaravans of chalets.

Wij verkopen chalets en mobile homes van merken zoals Atlas, Cosalten ABI. Mobiles homes met hoge kwaliteit in verschillende prijsklasse. Bekijk onze stacaravans en chalets online of kom langs op ons showterrein in Rogat.

 

Bekijk actueel aanbod

stacaravan dealer

Stacaravan dealer met uitstekende service

Bij stacaravan dealer Muha uit Rogat ontvangt u bij aankoop van een caravan uitstekende service. Zo kunnen wij het transport en het plaatsen van uw stacaravan verzorgen. Ongeacht waar u in Nederland op de camping wilt staan. Wij beschikken over eigen transportvoertuigen en onze ervaren medewerkers hebben veel ervaring met het plaatsen.

Stacaravan dealer met uitstekende service

Merk dealer van nieuwe en gebruikte stacaravans

Muha Stacaravans en Chalets is gevestigd in Rogat, dichtbij Meppel. Op ons 1000m2 grote showterrein vindt u altijd een wisselend aanbod van mobile homes van de volgende merken.

ABI stacaravans

Het engelse ABI is al ruim 40 jaar actief als stacaravan fabrikant.
Met uiterste precisie en vakmanschap bouwen zij stacaravans van hoge kwaliteit. De ABI Horizon, Brisbane en Arizona zijn momenteel erg populaire chalets.

abi stacaravans

Atlas stacaravans

Atlas ontwerpt haar stacaravans met u in gedachten. Zo kunt u kiezen uit en klassiek of juist modern interieur. Atlas stacaravans staan bekend om haar hoge kwaliteit en de goede afwerking.

atlas stacaravans

Andere merken stacaravans

Naast Atlas en ABI verkopen wij stacaravans van merken als Willerby, Cosalt, Nordstar en Boston. Bekijk ons complete aanbod om de actuele vooraad te bekijken

merken stacaravans

 

Bekijk al onze merken

 

Veelgestelde vragen

Over MuHa Stacaravans

Maandag t/m vrijdag 09:00 uur – 17:00 uur Zaterdag 09:00 uur - 16:00 uur Zondag gesloten Voor feestdagen kunnen gewijzigde openingstijden gelden. Bekijk de actuele openingstijden.
Voor feestdagen kunnen gewijzigde openingstijden gelden. Bekijk de actuele openingstijden.

 

Stacaravan en chalet verkoop

Wij hebben al op verschillende campings een stacaravan of chalet van MuHa mogen plaatsen. Bekijk hiervoor: standplaatsen stacaravan of chalet.
Wie bij Muha Stacaravans een stacaravan of chalet koopt wordt volledig ontzorgd. Wij verzorgen gratis transport en plaatsing van uw Stacaravan in Nederland (wadden eilanden tegen meerprijs). Uw caravan of chalet is gedurende het transporteren verzekerd door Muha (tot plaatsing).

Meer informatie over

Stacaravan transport

stacaravan plaatsen

Alle stacaravans en chalets die u op onze website ziet staan zijn zonder staanplaats. Dit betekent dat u zelf een camping of vakantiepark kunt kiezen. Wij verzorgen in overleg met onze klanten het transport en de plaatsing.
Muha verzorgd in overleg het transport en de plaatsing van uw aankoop. Voor de waddeneiland transporteren en plaatsen wij tegen meerprijs. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers.
Bij iedere stacaravan of chalet bieden wij u de optie (gratis) plaatsing en transport (Waddeneilanden tegen meerprijs).
Het aanbod stacaravans bestaat uit zowel modellen die voor de zomer en winter geschikt zijn. Niet alle modellen zijn wintervast. Informeer hiervoor bij één van onze medewerkers.
MuHa kan in overleg en tegen meerprijs voor u regelen dat uw stacaravan of chalet sleutelklaar wordt opgeleverd.

 

Stacaravan en chalet inkoop

Wanneer u uw stacaravan of chalet wilt verkopen, kunt u ons inkoopformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
MuHa probeert u zoveel mogelijk te ontzorgen. Desgewenst en in overleg met de camping kunnen wij uw stacaravan of chalet ontkoppelen van de nutsvoorzieningen. Met ons eigen materiaal zorgen wij er vervolgens voor dat de stacaravan of chalet op een professionele manier wordt verwijderd en getransporteerd.
Normaal gesproken zorgt de oude eigenaar van de stacaravan of chalet dat de staplaats schoon achtergelaten wordt. Maar in overleg is er bij MuHa veel mogelijk.