• Altijd meer dan 50 occasions op voorraad
  • Gratis transport in NL bij aankoop
  • Klanten beoordelen ons met een 9.6/10
Tweedehands chalet te koop

Tweedehands chalet te koop

Bij het kopen van een chalet koopt u eigenlijk een stukje vrijheid. Even weg van de dagelijkse drukte en gewoon lekker genieten. Bij het kopen van een chalet zijn er natuurlijk wel enkele overwegingen die u moet maken. Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe of juist een tweedehands chalet kopen? Wat u ook maar kiest, bij MuHa hebben wij een zeer ruime keuze en ontnemen wij uw zorgen. Bij ons kunt u zowel nieuwe als tweedehands chalets kopen.

Bekijk ons aanbod chalets

 

Waarom een tweedehands chalet kopen?

Bent u op zoek naar een tweedehands chalet dat te koop staat? Wij hebben meerdere tweedehands chalets te koop onder ons aanbod. Hier kunt u op uw gemak door de foto’s bladeren en de specificaties bekijken. Maar waarom zou u een tweedehands chalet kopen?

  • Kosten: Een tweedehands chalet kost doorgaans minder dan een fonkelnieuw chalet. Een kwalitatief goede en goed onderhouden tweedehands chalets hoeft absoluut niet onder te doen voor een nieuw chalet. Met het bespaarde geld kunt u andere investeringen in het chalet doen. Kortom: een tweedehands chalet kopen is een slimme investering.
  • Een tweede leven: Een tweedehands chalet kopen in het kader van duurzaamheid… Steeds meer mensen maken die keuze bewust. Waarom iets dat nog goed is, geen tweede leven geven? Een chalet leent zich hier uitstekend voor.
  • Meer voor minder: Misschien is de ruimte van een chalet een doorslaggevende factor. En heeft die ene tweedehands chalet net de kamer extra die u mist in een nieuw chalet, terwijl de aanschafprijs nagenoeg gelijk is. U kiest er dan voor om het tweedehands chalet te kopen, omdat deze aan uw eisen voldoet.

Onze service & expertise

Natuurlijk is de kwaliteit van een chalet erg belangrijk met het oog op de levensduur van het chalet. Wij verzekeren u dat alle tweedehands chalets die wij te koop aanbieden goed zijn onderhouden. Voordat wij een tweedehands chalet te koop aanbieden wordt het chalet eerst onderworpen aan een grondige inspectie. En alleen als het chalet wordt goedgekeurd bieden wij het chalet te koop aan. Een tweedehands chalet kopen moet u een goed gevoel geven en wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. We zullen u vertellen over alle voordelen van een specifiek chalet, maar ook eventuele nadelen worden door ons altijd benoemd. En koopt u een tweedehands chalet bij ons? Wij vervoeren het chalet met zorg naar de nieuwe plaats van bestemming en kunnen ook de plaatsing verzorgen.

Tweedehands chalet kopen zonder staanplaats

Je kunt ervoor kiezen een chalet te kopen met of zonder staanplaats. Koop je een chalet met staanplaats, dan staat het chalet al op een vakantiepark bijvoorbeeld. Een tweedehands chalet kopen zonder staanplaats betekent dat je bijvoorbeeld bij ons je chalet koopt en zelf bepaalt waar het chalet komt te staan. Met deze optie heb je dus de meeste vrijheid.

Nieuwe chalet kopen

Ook nieuwe chalets kunt u bij ons kopen. Wanneer u een chalet bij ons koopt krijgt u het vervoer van het chalet er volledig gratis bij binnen heel Nederland. Wij sluiten het chalet meteen aan zodat u direct kunt beginnen met genieten.

Chalet kopen op afbetaling

Een nieuw of tweedehands chalet kopen is bij Muha mogelijk op afbetaling. Hiervoor werken we samen met ChaletDreams dat een onderdeel is van Finanplaza. Zij maken kredietverstrekking voor recreatieve doeleinden mogelijk. Op onze aanbodpagina kunt u het chalet dat u wilt kopen selecteren en op de betreffende pagina aangeven dat u het maandbedrag wilt bereken. Zo kunt u direct zien wat de kosten zijn. Deze financieringsmogelijk is natuurlijk prettig, maar wellicht kunt u het bedrag in één keer financieren.

Zelf een chalet te koop?

Ook dan staan wij voor u klaar. Vul het formulier in op de inkoop pagina en wij nemen contact met u op. Met ons eigen materieel kunnen wij ook zelf het chalet afhalen en vervoeren indien gewenst.

Meer informatie over tweedehands chalet kopen

Wilt u graag meer informatie over onze (tweedehands) chalets? Neem contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen. We staan u graag te woord en geven antwoord op al uw vragen.

 

"*" geeft vereiste velden aan

Veelgestelde vragen

Tweedehands chalet kopen

De keuze voor een nieuwe of tweedehands chalet is natuurlijk persoonlijk. Bij een betrouwbare partij kunt u heel goed een tweedehands chalet kopen. Zij zorgen ervoor dat het chalet in goede staat verkeert, zodat u er nog jaren plezier van hebt.
De prijs van een tweedehands chalet is afhankelijk van een aantal factoren. Het bouwjaar, het oppervlakte en de gebruikte materialen. Op onze website vermelden we alle prijzen.
Wij zijn gespecialiseerd in de in- en verkoop van nieuwe en tweedehands chalets. Wij helpen u graag bij uw zoektocht en kunnen u passend advies geven. Wanneer u een tweedehands chalet bij ons heeft gekocht verzorgen wij kosteloos het transport binnen Nederland.

Over Chalets

Ja, het is mogelijk om uw chalet te laten ingraven. Doe dit wel altijd in overleg met uw camping of vakantiepark en zorg voor voldoende ventilatieruimte rondom de spouw.
Een deel van onze chalets zijn wintervast, het is dan mogelijk in de winter gebruik te maken van het chalet. Informeer hiervoor bij één van onze medewerkers.
In overleg verzorgt MuHa gratis het transport en de plaatsing van uw aankoop. Voor transport en plaatsing op de Waddeneilanden berekenen wij een meerprijs. Neem contact op met één van onze medewerkers voor meer informatie.
Bij MuHa vindt u voornamelijk chalets van kunststof. Dit materiaalsoort brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo is een kunststof chalet onderhoudsarm, UV-bestendig, goed bestand tegen verschillende weersomstandigheden en duurzaam.
Voor het reinigen van de buitenkant van uw chalet adviseren wij autoshampoo en een zachte borstel of spons te gebruiken. Door de chalet regelmatig te reinigen verlengt u de levensduur aanzienlijk.
De hoeveelheid stroom dat u kunt gebruiken in uw chalet is afhankelijk van de hoeveelheid Ampère dat aanwezig is op uw plek. Informeer uw camping of vakantiepark voor meer informatie.
Alle chalets die u op onze site vindt zijn zonder staanplaats. U kunt dus zelf een camping of vakantiepark kiezen. In overleg verzorgen wij gratis het transport en de plaatsing van de chalet voor u.
Bekijk voor een uitgebreid antwoord op deze vraag ons blog: Wat is een chalet?

Bekijk alle veelgestelde vragen >