• Altijd meer dan 50 occasions op voorraad
  • Gratis transport in NL bij aankoop
  • Klanten beoordelen ons met een 9.6/10
Chalet te koop zonder staanplaats

Heerlijk bijkomen en genieten op een plek die door u is uitgekozen? In een mooie chalet, ingericht zoals u dat wilt. Aan het water, of juist midden in het bos? Muha maakt het mogelijk. Wij hebben een chalet te koop zonder staanplaats. Meerdere chalets zelfs, zodat u kunt kiezen welk chalet het beste bij u past.

 

Chalet kopen zonder staanplaats

Een chalet te koop zonder staanplaats… Dat heeft uw voorkeur. Omdat u dan zelf kunt bepalen waar u het chalet laat plaatsen. Wellicht heeft u al prachtige chalets voorbij zien komen, maar dan met een vaste staanplaats op een locatie die u niet echt aanspreekt. U wilt een chalet kopen zonder staanplaats, omdat u het chalet op een recreatiepark in de buurt wilt laten plaatsen, zodat u er elk vrij moment kunt spenderen. Of misschien wilt u het chalet in uw achtertuin plaatsen, om dienst te doen als mantelzorgwoning. Er zijn genoeg redenen te bedenken om een chalet zonder staanplaats te kopen.

 

Een chalet naar uw wens

Bij Muha vindt u altijd een ruim aanbod chalets. In verschillende stijlen en groottes en vaak met meerdere slaapkamers. Het fijne van een chalet is dat u de inrichting grotendeels zelf kunt bepalen en het chalet dus echt aanvoelt als een tweede thuis. Dus bent u op zoek naar een chalet te koop zonder staanplaats? Dan nodigen wij u van harte uit om een kijkje bij ons te komen nemen. Omdat u niet elke dag zo’n aankoop doet helpen wij u graag in uw zoektocht naar het perfecte chalet.

 

Chalet kopen zonder staanplaats – waar let u op?

Online ziet u een advertentie voorbijkomen; ‘Chalet te koop zonder staanplaats’. En u bent geïnteresseerd. Op de getoonde foto’s ziet het chalet er zowel van binnen als buiten prachtig uit. In het echt kan dat nog wel eens tegenvallen. Neem daarom altijd de tijd om het chalet te bezoeken en goed te inspecteren. En ga, als dat mogelijk is, na of de verkopende partij betrouwbaar is. Stel voor uw bezoek een wensen- en vragenlijst op. Misschien wilt u bijvoorbeeld ook graag in de winter in uw toekomstige chalet verblijven, dan is het belangrijk dat het chalet goed geïsoleerd is.

 

Zelf een chalet te koop zonder staanplaats?

Niet op zoek naar een chalet zonder staanplaats, maar zelf een chalet te koop zonder staanplaats? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij zijn altijd op zoek naar kwalitatief goede chalets (en stacaravans), om ons aanbod uit te breiden. Dan maken wij op onze beurt weer mensen blij die een chalet willen kopen zonder staanplaats. U kunt onze inkooppagina bezoeken als u een chalet te koop heeft en het formulier invullen.

 

Transport, installatie en plaatsen van een chalet zonder staanplaats

Een chalet kopen zonder staanplaats is zo fijn, omdat u zelf bepaalt waar u het chalet plaatst. Het transport verzorgen wij altijd kosteloos voor u. Daarnaast kunnen we, in overleg met u, ook de installatie en plaatsing verzorgen. Wij beschikken over al het juiste materieel en vakkundige medewerkers. Met de totaalservice van Muha ontzorgen wij u graag!

 

Bekijk ons aanbod chalets

 

Wilt u meer informatie over onze chalets zonder staanplaats?

Neem contact op met één van onze medewerkers. We staan u graag te woord en geven antwoord op al uw vragen.

 

"*" geeft vereiste velden aan

Veelgestelde vragen

Over Chalets

Ja, het is mogelijk om uw chalet te laten ingraven. Doe dit wel altijd in overleg met uw camping of vakantiepark en zorg voor voldoende ventilatieruimte rondom de spouw.
Een deel van onze chalets zijn wintervast, het is dan mogelijk in de winter gebruik te maken van het chalet. Informeer hiervoor bij één van onze medewerkers.
In overleg verzorgt MuHa gratis het transport en de plaatsing van uw aankoop. Voor transport en plaatsing op de Waddeneilanden berekenen wij een meerprijs. Neem contact op met één van onze medewerkers voor meer informatie.
Bij MuHa vindt u voornamelijk chalets van kunststof. Dit materiaalsoort brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo is een kunststof chalet onderhoudsarm, UV-bestendig, goed bestand tegen verschillende weersomstandigheden en duurzaam.
Voor het reinigen van de buitenkant van uw chalet adviseren wij autoshampoo en een zachte borstel of spons te gebruiken. Door de chalet regelmatig te reinigen verlengt u de levensduur aanzienlijk.
De hoeveelheid stroom dat u kunt gebruiken in uw chalet is afhankelijk van de hoeveelheid Ampère dat aanwezig is op uw plek. Informeer uw camping of vakantiepark voor meer informatie.
Alle chalets die u op onze site vindt zijn zonder staanplaats. U kunt dus zelf een camping of vakantiepark kiezen. In overleg verzorgen wij gratis het transport en de plaatsing van de chalet voor u.
Bekijk voor een uitgebreid antwoord op deze vraag ons blog: Wat is een chalet?

Bekijk alle veelgestelde vragen >