• Altijd meer dan 50 occasions op voorraad
  • Gratis transport in NL bij aankoop
  • Klanten beoordelen ons met een 9.6/10
Stacaravan te koop zonder staanplaats

Stacaravan te koop zonder staanplaats

Als u op zoek bent naar een stacaravan te koop zonder staanplaats, dan zult u blij worden van ons aanbod bij MuHa Stacaravans en Chalets. Wij hebben een groot aanbod stacaravans te koop zonder staanplaats, dus niet gebonden aan een bepaalde camping, bungalowpark of staanplaats.

stacaravan te koop zonder staanplaats

Onderaan deze pagina vindt u de link naar ons gehele aanbod, dus inclusief de opties van stacaravan te koop zonder staanplaats. Of u nou een extra brede stacaravan, eentje met een verhoogd plafond, een pannendak of met centrale verwarming wilt, het is allemaal mogelijk.

 

Zelf een stacaravan te koop zonder staanplaats?

Ook dan kunt u bij ons prima terecht. Bezoek hiervoor onze inkoop pagina. Hoewel het in dit geval een stacaravan zonder staanplaats betreft, is het bij ons ook mogelijk om de stacaravan te laten plaatsen en aansluiten, indien u dit wenst natuurlijk.

 

Groot aanbod stacaravans te koop zonder staanplaats

Bij MuHa hebben we diverse merken en soorten stacaravans en chalets zonder staanplaats te koop. Door de vele mogelijkheden is er voor iedere wens een passende oplossing. Denk hierbij aan interieur, indeling, exterieur etc. Doordat wij veelvuldig in contact staan met parken en campings door heel Nederland kunnen wij u ook advies geven op welke accomodaties u terecht kunt wanneer u niet vast wilt zitten aan één staanplaats.

 

Transport, installatie en plaatsen van een stacaravan zonder staanplaats

Wanneer u voor een stacaravan van MuHa kiest, zit het transporteren er gratis bij. Ook het plaatsen en installeren van de caravan is mogelijk, in overleg. Wij hebben hier eigen materieel voor zodat dit op een veilige en professionele wijze uitgevoerd wordt. Bij MuHa wordt u volledig ontzorgd bij de aankoop van een stacaravan zonder staanplaats. Bekijk via onderstaande link ons aanbod voor stacaravan te koop zonder staanplaats.

Bekijk ons aanbod stacaravans

 

Wilt u meer informatie over onze stacaravans?

Neem contact op met één van onze medewerkers. We staan u graag te woord en geven antwoord op al uw vragen.

 

"*" geeft vereiste velden aan

Veelgestelde vragen

Stacaravan en chalet inkoop

Wanneer u uw stacaravan of chalet wilt verkopen, kunt u ons inkoopformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
MuHa probeert u zoveel mogelijk te ontzorgen. Desgewenst en in overleg met de camping kunnen wij uw stacaravan of chalet ontkoppelen van de nutsvoorzieningen. Met ons eigen materiaal zorgen wij er vervolgens voor dat de stacaravan of chalet op een professionele manier wordt verwijderd en getransporteerd.
Normaal gesproken zorgt de oude eigenaar van de stacaravan of chalet dat de staplaats schoon achtergelaten wordt. Maar in overleg is er bij MuHa veel mogelijk.

 

Over MuHa Stacaravans

Maandag t/m vrijdag 09:00 uur – 17:00 uur Zaterdag 09:00 uur - 16:00 uur Zondag gesloten Voor feestdagen kunnen gewijzigde openingstijden gelden. Bekijk de actuele openingstijden.
Voor feestdagen kunnen gewijzigde openingstijden gelden. Bekijk de actuele openingstijden.

 

Bekijk alle veelgestelde vragen >