• Altijd meer dan 50 occasions op voorraad
  • Gratis transport in NL bij aankoop
  • Klanten beoordelen ons met een 9.6/10

Voordelen van een winterbestendige stacaravan

winterbestendige stacaravan

Met een wintervaste stacaravan geniet u het hele jaar door van comfort. En dit comfort bestaat niet alleen uit een fijne, verwarmde plek. Door de sterke isolatie zult u namelijk ook profiteren van minder energieverbruik. En dat is met de huidige energieprijzen geen overbodige luxe! In dit blog leest u meer over de voordelen van een winterbestendige stacaravan.

Eigenschappen van een winterbestendige stacaravan

Een winterbestendige stacaravan biedt een uitstekende combinatie van comfort en een fraai uiterlijk. Hiermee bent u er zeker van dat u het hele jaar comfortabel kunt vertoeven in uw stacaravan. De volgende eigenschappen maken een stacaravan winterbestendig:

  • Centrale verwarming
  • Dubbele beglazing
  • Winterisolatie

De centrale verwarming zorgt ervoor dat u er altijd warmpjes bij zit, ongeacht de temperatuur buiten. De dubbele beglazing en winterisolatie zorgen er samen voor dat de winterbestendige stacaravan goed geïsoleerd is. Op deze manier hoeft de centrale verwarming niet heel hard te werken en bespaart u op energiekosten. Bovendien kunt u hier tijdens de kille zomernachten ook profijt van hebben. Nog een voordeel van de centrale verwarming is dat, met vochtig weer, de verwarming ervoor kan zorgen dat de leefruimte iets minder vochtig wordt.

Wanneer een winterbestendige stacaravan kopen?

Wanneer u tijdens de koude wintermaanden gebruik maakt van de stacaravan is het zeker nodig dat deze winterbestendig is. Echter is het ook tijdens andere seizoenen geen overbodige luxe om te beschikken over een goed geïsoleerde stacaravan.

Comfort gedurende koude weersomstandigheden

De standplaats en periode van verblijf zijn belangrijke factoren voor het wel of niet nodig hebben van een winterbestendige stacaravan. Indien u al een eigen plekje in binnen- of buitenland hebt is het belangrijk om rekening te houden met het bijbehorende weer. Wanneer u een standplaats hebt in een relatief koud land, zult u er zeker goed aan doen om te kiezen voor een winterbestendige stacaravan. Houd er rekening mee dat het ook in de voor- en nazomer ‘s nachts flink kan afkoelen in Nederland. Een geïsoleerde stacaravan biedt dan extra comfort.

Energiebesparing met winterbestendige stacaravan

Met de landelijke verhoging van energieprijzen zien we dat steeds meer mensen kiezen voor energiebesparende maatregelen. Waar bij nieuwbouwhuizen geldt dat de isolatie op en top is en daardoor energiebesparend werkt, geldt dit ook voor goed geïsoleerde stacaravans. U kunt op lange termijn geld besparen door te kiezen voor een winterbestendige stacaravan.

Wintervaste stacaravans te koop

MuHa biedt met haar brede aanbod altijd wel een wintervaste stacaravan die aansluit op uw wensen. Binnen ons assortiment vindt u zowel nieuwe als tweedehands stacaravans. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over het transport, dit verzorgen wij namelijk voor u. Het transport binnen Nederland is gratis, dat is mooi meegenomen. Letterlijk en figuurlijk!

Bij het kopen van een stacaravan kunt u rekenen op ons professionele advies. Door onze jarenlange ervaring met winterbestendige stacaravans en chalets kunnen wij de juiste stacaravan voor u uitzoeken. Dit doen we door aandachtig te luisteren naar uw wensen en behoeften, waarna we een aantal opties bieden die hierop aansluiten. Nieuwsgierig geworden? Bekijk online ons aanbod of kom langs bij onze showroom om de wintervaste stacaravan in het echt te bekijken.