• Altijd meer dan 50 occasions op voorraad
  • Gratis transport in NL bij aankoop
  • Klanten beoordelen ons met een 9.6/10
Chalet Emmen

Chalet Emmen

Een chalet kopen staat gelijk aan het investeren in vrije tijd. Dit kan zowel uw eigen vrije tijd zijn als vrije tijd in het algemeen. Wij hebben een groot aanbod voor u voor in Emmen en omgeving. Bekijk het diverse aanbod hier op de website of kom eens langs op onze vestiging voor een bak koffie en het bespreken van uw wensen.

Chalet Emmen


Chalet Emmen

Inruilwaarde opvragen voor chalet Emmen

Wanneer u zelf een chalet te koop hebt en deze wilt inruilen of verkopen kunt u bij ons de actuele inruilwaarde van uw chalet opvragen. Dit kan gewoon op onze website en is geheel vrijblijvend. Het enige wat u hoeft te doen is enkele gegevens invullen en foto’s van het chalet toevoegen en wij brengen u op de hoogte van de actuele inruilwaarde van het chalet.


Inruilwaarde opvragen

Transport Chalet Emmen

Wanneer het chalet nog niet op de staanplaats staat zijn wij u ook van dienst. Het transport verzorgen wij door middel van eigen materieel. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over het transport, wij verzorgen het zorgvuldig en professioneel. Wanneer u het chalet bij ons gekocht hebt is het vervoer zelfs geheel gratis.


Meer over transport

Route chalet Emmen – MuHa

De route voor een chalet in Emmen naar MuHa is ook op onze website weergegeven. Het is een kleine 30 minuutjes rijden om vanuit Emmen bij de vestiging van MuHa in Drenthe te komen. Voor chalet Emmen moet u bij MuHa zijn!


Bekijk route

Benieuwd naar het aanbod voor chalet Emmen?

Muha caravans aanbod
Wij leveren onze caravans in Nederland & België

Groningen
Friesland
Drenthe
Overijssel
Flevoland
Gelderland
Utrecht
Noord-Holland
Zuid-Holland
Zeeland
Noord-Brabant
Limburg