• Altijd meer dan 50 occasions op voorraad
  • Gratis transport in NL bij aankoop
  • Klanten beoordelen ons met een 9.6/10
Stacaravan te koop

Stacaravan te koop

Muha Stacaravans heeft altijd een gevarieerd aanbod stacaravans te koop. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte stacaravan op ons showterrein staan altijd vele stacaravans te koop van verschillende merken én prijsklassen. Kom langs op ons showterrein in Rogat of bekijk het actuele aanbod chalets en stacaravans.

stacaravan te koop

Merk en type stacaravan te koop

Op ons 1000 m² grote showterrein staan altijd meer dan 30 gebruikte en nieuwe stacaravans te koop. Zo hebben wij stacaravans die geschikt zijn voor 4-8 personen en met lengtes variërend van 7 – 13 meter. Kiest u voor een luxueuze stacaravan of heeft u liever een meer basic stawagen? Door ons ruime aanbod hebben wij in iedere prijsklasse goed onderhouden stacaravans te koop.

Hieronder vindt u een selectie van merken stacaravans die wij doorgaans te koop aanbieden:

  • Atlas stacaravans
  • Boston stacaravans
  • Nordstar stacaravans
  • Cosalt stacaravans
  • ABI stacaravans
  • Willerby stacarvans

 

Bekijk complete aanbod

 

Staat uw type stacaravan er niet tussen of wilt u meer informatie over een stacaravan kopen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren.


Stacaravan te koop zonder staanplaats

Bij Muha Stacaravans koopt u een stacaravan zonder staanplaats. U bent niet gebonden aan een camping of bungalowpark, maar zoekt uw eigen droomlocatie uit. Wanneer u bij ons een stacaravan zonder staanplaats koopt, verzorgen wij het transport en de plaatsing voor u. Heeft u zelf een stacaravan te koop zonder staanplaats? Neem dan contact met ons op wij zijn altijd op zoek naar goed onderhouden stacaravans.

 

Aanbod stacaravans bekijken


Stacaravan kopen met inruil

Heeft u zelf een stacaravan te koop en bent u geïnteresseerd in een van onze stawagens? Bij Muha Stacaravans heeft u ook de mogelijkheid om uw huidige stacaravan in te ruilen. Wij geven een eerlijke inruilwaarde voor uw stawagen en kunnen deze indien gewenst ophalen.

Inruilwaarde van mijn stacaravan berekenen

1. Vul uw naam en telefoon in
2. Vul gegevens van uw stacaravan in en upload foto’s
3. Selecteer het type caravan waarin u geïnteresseerd bent
4. Ontvang de inruilwaarde van uw huidige caravan.

 

Inruilwaarde berekenen


Stacaravan kopen incl. transport

Bij aankoop van een caravan bij MuHa Stacaravans en Chalets wordt het transport en plaatsen ook volledig verzorgd. Hiermee wordt uw aankoop op een professionele en veilige manier vervoerd. Heeft u zelf een stacaravan te koop? Neem dan even een kijkje bij de inkoop stacaravans.

De stacaravans die wij op de stacaravan aanbod pagina hebben staan worden dagelijks geüpdatet. Zo weet u altijd of uw favoriete caravan nog beschikbaar is en ziet u wanneer er nieuwe stacaravans te koop staan.

stacaravan te koop

Wilt u meer informatie over onze stacaravans?

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier. We staan u graag te woord en geven antwoord op al uw vragen.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Veelgestelde vragen

Stacaravan en chalet inkoop

Wanneer u uw stacaravan of chalet wilt verkopen, kunt u ons inkoopformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
MuHa probeert u zoveel mogelijk te ontzorgen. Desgewenst en in overleg met de camping kunnen wij uw stacaravan of chalet ontkoppelen van de nutsvoorzieningen. Met ons eigen materiaal zorgen wij er vervolgens voor dat de stacaravan of chalet op een professionele manier wordt verwijderd en getransporteerd.
Normaal gesproken zorgt de oude eigenaar van de stacaravan of chalet dat de staplaats schoon achtergelaten wordt. Maar in overleg is er bij MuHa veel mogelijk.

 

Over MuHa Stacaravans

Maandag t/m vrijdag 09:00 uur – 17:00 uur Zaterdag 09:00 uur - 16:00 uur Zondag gesloten Voor feestdagen kunnen gewijzigde openingstijden gelden. Bekijk de actuele openingstijden.
Voor feestdagen kunnen gewijzigde openingstijden gelden. Bekijk de actuele openingstijden.

 

Bekijk alle veelgestelde vragen >


Muha caravans aanbod

Wij leveren onze caravans in Nederland & België

Groningen
Friesland
Drenthe
Overijssel
Flevoland
Gelderland
Utrecht
Noord-Holland
Zuid-Holland
Zeeland
Noord-Brabant
Limburg